File Somon Afumat
150 RON /kg
File de somon afumat. LAKS-somon afumat prin metoda tradiţională este un produs nou pe piaţă din România fiind printre puţinele sortimente de somon care respectă o reţetă autentică norvegiană fără adaos de conservanţi sau coloranţi artificiali.
CARACTERISTICI GENERALE | |
Ingrediente | Somon Atlantic (salmo salar), sare. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 0.1 |
Tara origine | Norvegia |
Subcategoria | Peste |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la temperatura intre 0-4 grade C. Dupa deschidere a se pastra intre 0 si 4 grade C si a se consuma in maxim 3 zile. |
VALORI NUTRITIONALE | |
Valori nutritionale medii | 176,9 kcal/100 g 737,2 kj/100 g |
Grasimi 11,7 | |
Acizi grasi saturati | 1,76 |
Acizi grasi mononesaturati | 7,52 |
Acizi grasi polinesaturati | 2,42 |
Glucide | sub 0,05 |
Proteine | 17,9 |
Fibre | sub 0,02 |
Sare | 5,1 |